Intake

PMU Noord Nederland

>
 
 
 
 

intake gesprek

Weet je voor bijna 100% zeker dat je ook werkelijk een PMU –permanent make-up- wilt laten zetten, kun je ook de intake met de behandeling tegelijk inplannen. Wil je eerst meer informatie of twijfel je nog een beetje dan is het verstandig om eerst alleen een intake in te plannen. Het intake gesprek is bij ons altijd gratis en vrijblijvend omdat ik het belangrijk vindt dat je de juiste voorlichting krijgt voordat je een beslissing neemt.

Tijdens een intake gesprek kan ik persoonlijker ingaan op je wensen en vragen. We kijken samen naar vorm en kleuren en je krijgt een preview doordat ik de gewenste lijn of wenkbrauwen ga tekenen zodat je een goed beeld hebt hoe het kan worden Ook is het belangrijk om door te nemen of er voor jou risico’s aan verbonden zijn en of je in aanmerking komt voor het zetten van een permanente make-up met betrekking tot je gezondheid. Als je bijvoorbeeld zwanger bent, borstvoeding geeft, met hormonen wordt behandeld zetten wij geen PMU. Ook bij andere gezondheidsproblemen is het raadzaam dit te bespreken. De omstandigheden van je lichaam en huid zijn bepalend voor het al of niet goed “hechten/settelen” van de pigmenten in de huid. We gaan hier heel zorgvuldig mee om om teleurstelling te voorkomen. Kijk ook eens bij de pagina: “Voor de behandeling”

Mijn insteek is om de permanente make-up zo natuurlijk mogelijk weer te geven in je gezicht. Dit houd in dat ik de beste versie van jezelf probeer te creëren zonder dat het kunstmatig wordt. Je eigen wenkbrauwen of ogen zodanig te accentueren en te perfectioneren dat het bij je gezicht en persoonlijkheid past. Je mag natuurlijk voorbeelden meenemen om te laten zien wat je mooi vindt, het zal echter altijd een aangepast beeld worden omdat jouw gezicht en de vorm van je botstructuur, ogen etc. ook anders is. Ik zet geen extreme lijnen of mega wenkbrauwen of te donkere kleuren daar dit niet mijn stijl is. Ik behoud mij het recht wanneer bepaalde wensen technisch niet verantwoord zijn, onrealistisch verwachtingspatroon, onnatuurlijk wordt of niet bij je gezicht past, ook geen behandeling uit te voeren. In samenspraak wordt ook gekeken naar je wensen betreffende de kleur, echter de pigmenten moeten door je huid heen opkleuren zodat ik uiteindelijk wel bepaal met welke kleur(mix) ik de behandeling uit ga voeren. Je kunt er op vertrouwen dat met mijn expertise van bijna 18 jaar er de perfecte kleur in komt.

Wil je een intake en/of afspraak inplannen? Vanwege mijn drukke werkzaamheden kan ik vaak de telefoon niet aannemen. Het zou fijn zijn als je me daarom een whatsapp bericht stuurt via nr. 06 511 56 112 je kunt dan aangeven of je teruggebeld wilt worden of gelijk een afspraak wilt maken. Ik werk uitsluitend op afspraak van maandag t/m vrijdag tussen 8.30 en 16 uur. Je mag ook online in mijn agenda kijken. Klik dan op onderstaande link: