Een paar woorden over mij

Ik ben al vanaf mijn 17e werkzaam in de schoonheidsbranche. Na 34 jaar heb ik hierdoor een schat van ervaring en kennis opgedaan van de huid, browstyling, huidverbetering, kleurenleer, visagie en zoveel meer. Deze basis is onontbeerlijk voor het zetten van een goede permanente make-up. Door mijn kennis van de huid en mijn pigmenten zie ik gelijk hoe, wat en welke kleuren ik het beste bij je kan gebruiken.

pmu is een 'art'

  • Er zijn zoveel soorten en kleuren huid en nog honderd keer meer zoveel soorten pigmenten. Als huidspecialist ben ik niet meer werkzaam en heb me toegelegd op PMU. Doordat ik het erg druk heb met mijn werkzaamheden, (houd rekening met een wachttijd van 2 maanden) heb ik ervoor gekozen geen lippen of medische tatoeages meer te zetten. Ben je hier naar op zoek? Neem dan ook even contact met mij zodat ik je kan doorverwijzen naar een vakkundige collega..
    Soorten en kleuren
  • Het is helaas een vrij beroep, wees daarom alert wanneer je elders pigment wilt laten zetten, op kwaliteit, hygiëne, GGD vergunning, diploma’s en ervaring van de pigmentist. Sommige gaan al aan het werk na een 1 daagse (…!!!) training waarbij vaak maar 1 techniek aangeleerd wordt… laat staan over het gebrek aan inzicht en ervaring om het goed te zetten. Ook voor de permanente make-up heb ik een gedegen basisopleiding gevolgd van 3 jaar, vervolgtrainingen en nog steeds volg ik elk jaar trainingen om mijn vakkennis op peil te houden. Permanent make-up zet ik inmiddels ook alweer 17 jaar.
    ggd vergunning
  • Door hier dagelijks mee bezig te zijn en me te specialiseren in de wenkbrauwen en eyeliners heb ik een geheel eigen stijl ontwikkeld in het zetten van deze PMU. Ik droom soms zelfs van wenkbrauwen.  Mijn know-how plus een uitgebreid intake gesprek is het begin en de basis van jouw mooie en stabiele permanente make-up. Hoe de behandeling verder in zijn werk gaat kun je vinden op de pagina’s wenkbrauwen en/of eyeliners
    now how

Het is een passie

Wenkbrauwen en eyeliners zijn mijn passie en elke keer weer een kunstwerkje wat ik aflever. Ik behoud mij wel het recht om als bepaalde wensen niet kunnen, de behandeling ook niet uit te voeren. Ik combineer graag een natuurlijke look rekening houdend met je wensen en wat bij je past. Ik beheers en ben gekwalificeerd om met alle technieken en apparatuur te werken om zo de beste resultaten te krijgen die bij je huid en stijl past. Ik werk uitsluitend met apparatuur en pigmenten die door de GGD goedgekeurd zijn. Je kunt mij ook vinden in het register van veiligtatoeerenenpiercen.nl . Dankbaar ook dat jullie mij dit toevertrouwen en ik mijn “handtekening” mag zetten op je gezicht. Graag tot ziens in mijn praktijk!