plasma lifting

Fibroblast Plasma lifting is een doelgerichte behandeling om slappe huid te verwijderen zodat je huid strakker wordt. Met een speciale plasma techniek: geioniseerde gasmoleculen die een klein "vonkje" produceren, krimpt de huid in. Hierdoor krijg je vanuit de diepere huidlaag van binnenuit een verstrakking van je huid door de aanmaak van nieuwe elastine en collagene vezels.

Het is geschikt voor het gezicht en hals zoals: oogleden (ooglift), kraaiepootjes, voorhoofd, lijntjes rondom de mond, en verslapte huid bij kaaklijn en hals gebied.  Behandelingen zijn mogelijk vanaf € 125,= en worden uitsluitend ingepland na een uitgebreid intake gesprek waarbij we alle informatie verstrekken die belangrijk is om over deze behandeling te weten, waarbij ook een persoonlijk huidplan en prijsopgave zit.  Een intake is vrijblijvend en gratis.

Houd vanwege de drukte in de praktijk rekening met onze wachtlijst van 2 maanden.

Plasma lifting is een natuurlijke methode: je zet de huid terug in de tijd, maar dat betekend niet dat je huid niet verder verouderd, dit proces gaat altijd door, wat of welke anti aging behandeling, fillers of operatie je zult doen. Dus het is naast deze of welke behandeling dan ook altijd heel belangrijk om je huid goed te onderhouden thuis met de juiste producten om het effect zo hoog en lang mogelijk te laten zijn.

Belangrijk voor de behandeling: Stel de huid minimaal 6 weken niet bloot aan zonlicht en gebruik de producten die je hebt meegekregen na je intake gesprek / planningsafspraak om het resultaat van je plasma lift zo effectief mogelijk te maken.  En houd rekening met je planning/vrije dagen/vakantie i.v.m. je tweede nabehandeling.

Belangrijk na de behandeling: De plasma flitsjes zorgen voor korstvorming na je behandeling: dit duurt ongeveer een week, tijdens de eerste twee weken kan zweling ontstaan, lichte roodheid kan een aantal weken aanhouden. Minimaal 6 weken niet blootstellen aan zonlicht en altijd de sunblock uit je producten thuispakket gebruiken.

Wij behandelingen niet bij: vet- en vochtophoping, fillers, pacemaker, herpes, zwangerschap, donkere huid, onrealistisch verwachtingspatroon en door zon gebruinde huid.

Wil je meer weten en een persoonlijk huidplan en prijsopgave? Plan hiervoor een plasma lift intake gesprek in. Dit kan via mijn mobiele nummer: 06-51156112. Liefst via whatsapp omdat ik vaak door mijn drukke werkschema de telefoon niet aan kan nemen!